Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordlek

svårt att den fånga
ens om armarna långa
tiden är en chimär
kunskap oss lär
räven raskar över isen
till jul slaktar vi grisen
hur vi än vänder på orden
sår de inga frön i jorden





Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-08-22 16:11



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
alltså det ryker ur mina öron
godnatt pysen
2024-02-15

  the wildcat VIP
Tack för idag klokuggla kram



2023-08-22
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP