Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is toppen

behöver inte dra -
upp det gamla som varit.
det kommer nya problem.
det gamla som varit.
sprider bara is kyla.
det sprider sig som en is topp.
nu måste vi få tillbaka tron.
på varandra att hålla i hopp.
en var som händer.
kyla ger bara bitter het det ger ingen förlåtelse,
eller kärlek till varandra,
att bara att hålla i hopp.
så länge vi har varandra,
jag finns inte i din närhet.
hur länge som helst.
kom i håg det du.
du finns där i morgon
i morgon kanske alla kära,
ej minns mig längre,
strider mellan människor
att aldrig aldrig förlåtaskrev 22 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-22 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP