Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olämpligt


bli smittad då vackert väder

kroppen bestämmer
till fredagsfikat borde
vingarna åter vara blå
tanken livar upp




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2023-08-22 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP