Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godnatt klokuggla

släckte lampan efteråt
öppnade posten
läste dina ord
finns inget bättre
på denna jord
du gör mig alltid glad

hjärtekram




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2023-08-22 20:55



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
tack ;)
2023-11-13
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP