Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad en fiskare tog ur vattnet i Prut. "Monstret"

„Monstru” de 70 de kilograme scos din Prut de un boto??nean (VIDEO + FOTO) - Monitorul de Boto?ani (monitorulbt.ro)

Vad en fiskare tog ur vattnet i Prut. "Monstret" väger nästan 70 kg. En man från Botosani lyckades en imponerande fångst under en fisketur. Fiskaren tog en havskatt på cirka 70 kilo från vattnet i Prut. Mannen sa att han kämpade i tiotals minuter för att få upp den enorma fisken ur floden, skriver Monitorul de Botosani. ”Det är en unik känsla, en fångst som alla som fiskar drömmer om. Jag har funderat på en imponerande fångst i ungefär tre år, och nu har jag lyckats. Jag kämpade i nästan en timme för att få ut den efter att ha hakat på den. Jag fångade honom i majsen. Det var något otroligt. Även de som bodde i närheten kom för att se fångsten, för ryktet spred sig väldigt snabbt", sa Albert Ungureanu. Efter att ha tagit en bild med "monstret" utdraget ur vattnet släppte mannen från Botošan fångsten för andra fiskare att njuta av deras tur i framtiden för en sådan trofé.

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2023-08-22 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP