Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ögat slut och spjället skjut

vaknade av ett ljud
då hördes långt ut på havet
ljudet av en klockboj
men så förnam något
annat
Var det mänskligt?
spände hörseln..
en rysning vandrade över ryggen
Då kom insikten som given från himlen
vad som hördes
långt därute
bortanför snäckor och tång
det var sirenernas sång

de lockade sjömännen
med löften ack så tomma
och de fann deras famn
låg på botten bland
förlista skepp och tång




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2023-08-22 23:16



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
dessa rävar månne de en dag bita sig själv i svansen
2023-08-22
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP