Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godmorgon klokuggla

hoppas du fått sova
där du i skottgluggen sitter
kroppen min somnar om
och nu var det åter dags
hosta upp natten och den är grön
det är viktig spotta bort
allt slem så det
inte blir något värre
får hem från apoteket
Kan Jang som ska
vara dundermedicin
verkar som mera
talbar idag och ska
ringa bankjuristen
Måste få något intyg
för rentvå mig för
sekreteraren har en skruv lös
hon kan inte läsa
antar det som blockerar
är hennes tidigare erfarenhet
som brukar bli
bjälken i ögat

det har även ni glömt
Alla läsare











Fri vers av the wildcat VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-08-23 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP