Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det oskrivna arket


låt det leva
låt det glädjas åt
blommorna årstiderna
besudla det inte
dina tankar blev smutsiga
av dina erfarenheter
hade din ånger varit
djupare än havet
hade funnits hopp
men för den som skakat
fingrarna rena
kommer aldrig
pärleporten öppen stå






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2023-08-23 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP