Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klotter

med våra tekniska framsteg
följer i spåren offren

framsteg inte det vanliga klottret
trippar på tå I solen
fnittrar svänger med kjolen
framsteg och uppfinningar
som alla medvetna om
dödar och lemlästar splittrar familjer
i krig olyckor förstör vår miljö
för oss själva våra djur
hela vår planet

framsteg borde väl
vara förnöjsamhet
och inte gräva efter mer




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-08-23 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP