Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet ej om jag skrivit den här på bloggen här.


vindarnas sus.

det är vindarnas sus.
kärleken kommer med brus.
änglarna flyger om kring.
mig i en stor ring.
det mig en hälsning sänder.
tro att ditt liv vänder.
tro att det från himmelen far neder,
när du siter o beder.
din tro har blivit stor.
tänk på din far o din mor.
det var dom som dig livet gav.
när du står vid deras grav.
deras grav sten där den står.
fast de gått så många år.
min ena son ligger där.
han var älskad o kär.
skrevden här 26 5 2020.
i dag 23 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-23 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP