Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Jag vilar
i snö av dig.
Jag sover
i dina glänsande iskristaller.
Jag vaknar
när mitt allt tinat i dina händer.
Jag minns oss
i din blick av vänskapsband.
Jag finns här
i din famn av frostens rosenblad.
Jag älskar dig
såsom vinterns stjärnor i din själ.
Jag blundar
samtidigt du ser mig.
Jag finns
för du gör mig levande.
Jag kramar dig
du av det vackraste.
Jag gråter
din tröst lindrar som
snöflingor mot min hud.
Jag drömmer
drömmar som är våra.
Vintern känns långt borta
men vår vänskap känns nära.
Så nära att istappar smälter
i takt med soluppgången.
Med vinterns andedräkt
porlandes som snö.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-23 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP