Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småtimmarna



inget bra sömnpiller
bli uppretad kvällstid
länge gick hjärnan på högvarv
med tipset från lejonet
började Googla
rena julafton kunna
sätta käppar i hjulet
för de utstuderade rävarna
även om det kostar
belöningen nog

Många är vi som ropat efter rättvisa
varför ska den som trampar ner andra
gå utan regnstänk genom stormen


natti klokuggla





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-08-24 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP