Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett skuggat liv många vill ha

 

 

Jag!

Själv!

Mig själv!

 

Är byggd på ett frågetecken

 

Jag!

Mitt jag!

Mitt ego!

 

Ur ett frågetecken är skapade

 

Har aldrig nått mina drömmar fram

Har aldrig varit som en elegant människa

Har aldrig blivit älskat av någon

 

Ett resultat av ett fiasko liv

 

En skugga av mig dikter om mig själv till världen

En annan skugga av mig målar med sorg och skriver ut

En ny skugga av mig vill att jag ska försvinna för alltid

 

En gång i tiden!

Fanns det och det och det!

Och alla var glada!

 

En gång i tiden!

Tåg mörkret över världen för evig

Sen dess är ingen glad längre!

 

Nuförtiden!

Alla hatar alla!

Alla vill döda alla!

 

I demokratis namn!

I västvärldens namn!

I Allahs namn!

 

Jag och mitt jag!

Mitt jag och jag mig själv!

Är den skuggande liv!

 

Som många önskar att ha till sig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-08-24 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP