Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krånglandet är ingen lösning

 

 

Och livet stannade

Kärleken dog

Mänskligheteten dog

 

Den dagen blev jag till en människa!

 

Och döden tog över allas hjärta

Och ensamheten byggde sitt fäste

Och tomheten fyllde mitt hjärta

 

Den dagen fick jag ett namn

 

Och flykten för livet började

Och förföljelser och hot blev till en vana

Och skrämseln och tortyren tog sin makt över mig

 

Den dagen erkände jag min kristentro till världen

 

Från havande av ett hemland till inget hemland

Från lång och djup historia i tiden till flyktinghistoria

Från en värdig människa till kränkt människa

 

Från ett öppet hjärta till dött hjärta

Från kärlek åt alla till stopp för alla

Från en hand för alla till inte mitt problem

 

Livet var inte krånglig alls i börjabörjan!

Gud krånglar inte en människans liv!

Synen på livet krånglar inte en människas liv!

 

Människans egen påhittat Ideologi!

Människans egen skapade tro, religion!

Människans egen Satans tro

 

Vi själv medvetna gör livet till ett helvete

Gör och skapar ur kärleken ETT HAT liv!

Gör människan till den enda ond skapelse på jorden!

 

Krångla inte!

Krångla inte!

Krångla inte!

 

Du tjänar ingenting på krångligheten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-08-24 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP