Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diset




från pannan lyfte diset
och försvann över trädtopparna
började åter andas
förstod inte den gången
lejonet stod i mina kläder
efter kollisionen
då föreningen försökte dräpa henne
med knuten hand

tacksam för råden
broderade med tråden
bara vänta och se vad
som över tyget växer fram




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-08-24 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP