Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

talisman



Insåg till slut den finns
människor komma
från en annan planet
ingen annan förklaring fanns
för de har både horn och svans

de gör allt vad de kan
för rycka upp med roten minsta strå
den utsatte håller i hand
det käraste den har
fotot blev droppen
där ljuset fanns kvar




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-08-26 02:05



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
!
2023-09-26
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP