Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miljön slår tillbaka



det stora utdöende har börjat
havsbottnar dör
och allt levande där
forskarna kan bara
registrera förstå och se på
länge har de varnat men fabrikerna
de spyr ut mera ändå

Alla bara konsumerar
fyller våra hav och natur
med mera skräp
den trumpne protesterar
Då han rannsakas
grinar brottslingen, ögat lyser rött
hal som en ål
har aldrig gjort några fel
trots bevis vänder han allt till sin fördel
vilken apa har närt
dessa kräk vid sin barm

De tänker inte på
en bred trut stängs även den
till slut






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-08-26 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP