Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värdelösa



ska krossa dem alla
som vår tid slösa
Alla odjuren från
hedenhösa
finns större glädje
än dem blockera
klokuggla?




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2023-08-26 02:56



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
Snart på året är det slut
och tiden rinner då ut
har lämnat in min vilja
och kan andas ut
vad kan de göra?



2023-12-24
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP