Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömbok

Med sinnet tungt
och svårt att sova

Kan drömmen
nalkas som en gåva

Så räds ej Maran
hon sover nog redan

Gläds istället
åt ängeln i rummet

och den vackra dröm
som hon förmedlar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-26 09:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Räkna de äckliga kunderna blott". Låt med valfri prostituerad.
2023-08-26

    Lena Staaf VIP
Fint om att inte ängslas för sömnens drömmar utan räkna med att det blir goda sådana.
2023-08-26

  Kungskobran VIP
Gillar din fina dikt, bokmärkes

Räkna de lyckliga stunderna blott
Låt av Ulla Billquist



2023-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Tacka vet jag Maran-ata!

"Och i min drömbok sökte jag, men där stod ingenting".
Minns du den?
Om Beatrice Auror...
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP