Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för idag klokuggla

som tung malm
i sinnet färdas tanken
insiktens hela vidd
hur ska det gå
för vännen inte van
tyngas av sjukdom
värre det blir tystnaden orka
beroende kan bli
hur ska det gå
maken van åka hit och dit
utan barlast

det finns öden ingen
avundas











Fri vers av the wildcat VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-08-26 18:06



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
jag är alltid mig själv klokuggla.
även om andra inte gillar min röst.
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP