Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholiana 4

.
.
.
.
.
.
.
.
Gud är död
Slut på mjöd
Och viskningen bortom graven löd:

Ingen ände på din nöd




Fri vers (Fri form) av Tidsljus_Timelight
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-26 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bli din egen gud

få följare

skapa din egen religion
2023-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus_Timelight