Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon älskade uggla


börjar varje morgon
städar ut natten
damm hårtussar
samt en och annan
främling som tältet
slagit upp.




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2023-08-27 07:03



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
märkligt nog.hjälper det inte
det bästa inte bry sig
2024-02-03

  the wildcat VIP
:)
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP