Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ungarna flög ur boet igår


varje dag

varje sekund och timma
ska andas dem
med djupa andetag
Alla borde göra detsamma
de är din stund
på jorden
och ingen ska stjäla
dessa dyrbara
droppar att dricka

och ingen ska din trädgård skövla
eller endaste blomma
där bryta




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-08-27 07:09



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
:)
2023-11-10

  the wildcat VIP
den är såå fin
2023-09-30
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP