Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ha en fin dag Peter Parker


fjädrar


kraxar upp de sista fjädrarna
känner smaken på tungan
ska stänka droppar
över dagen
så den får ljusare färg
längtar tiden
då vinter breder ut sitt täcke
ska krama den
och göra en snölykta
där ljuset ska brinna

ska stå där låta tårarna rinna
och sjunga en lovsång
till livet




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-08-27 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP