Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gick upp 7 30

tände 5 stycken värme ljus.
på en glass bricka.
vet inte varför ville bara.
känna andligheten ljusen.
brinna i dag för att..
hålla mörkret borta.
tröt så trött sover nästan ingen ting.
det är när man känner den dåliga energin.
pratar med min son vad som hänt.
under natten om det varit lugnt,
i går kom rök in i lägenheten.
kände jag kunde inte andas.
kom in i köket ramlade över bordet.
kunde inte andas fick sitta en stund.
fick sen stå vid fönster för att få luft.
skall det vara så för att folk.
måste röka dygnet runt.
sitter timme efter timme. o röker.
jag blir galen hur dum kan man vara .
striden är inte över ännu. av birgitta skrev 27 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-27 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP