Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagregnet

glömde inköpslistan
det ordnade sig ändå
de nedplitade bokstäverna
fastnade i hjärnbarken
hörde hällregnet nära
utgången
regnförsäkrade mig
före hastade till bilen
hemkomsten drypande kläder
på galgarna
och vargarna undersökte
påsarna
förbereder för morgondagen
vattenträning chigong till kvällen

vardag för en del katastrofer för andra
orättvisor av oanade mått
prata om Karma skakar på huvudet
då skulden hjärntvätten
dessa sekter av olika slag!!!




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-08-27 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP