Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stoppskylten


avsikten var plocka plommon
måste korsa barnkammaren
lilla mamma har jobbigt nog
utan behöva leta efter sina små
vi har suttit bänkade
tittat på föreställningen
glömmer allt
bättre än alla tragiska
nyheter på kanelen

Tack för du läser klokuggla kram




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-08-27 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP