Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa oskyldiga


hur många oskyldiga får inte leva
floden tömde hinkvis tårkanalen
över vår stad
hann före mörkret alla nykläckta
finna en torr plats?
modet är större än den lilla fågeln
fågelhjärtat matar sina små
låt dem leva
den lilla tid de har

otäckt klokuggla
förstår vanmakten många känner
då naturen börjar slå tillbaka
varje som inga barn har, var tacksam
forskare har varnat och bevis finns
även korallreven vitnar

kunskapskanalen.














Fri vers av the wildcat VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-08-28 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP