Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömngångaren

hostar upp natten
dricker ett glas vatten
väcker den sömniga katten
tänker på badet
kollar ryggsäcken packad
tassar mot sängen
släcker

hoppas du får sova
nattuggla kram




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-08-28 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP