Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara glad o stark


Dansa med vindar

Dikt av Julia Engström.

Jag dansar med vindarna idag.
Sjunger i duschen som att det inte finns någon morgondag.

Tar ut svängarna i min svassande gång.
Det är egentligen en krigssång.

Jag tänker inte bry mig, nej, nej, nej.
Kom o ta mig bara hej, hej, hej.

En stark skinande rustning som inte släpper fram några tårar.
Ett onödigt skal för idag är mina tankar som soliga vårar.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-08-28 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP