Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dövblinda

sitter vid ratten
Vem blir förvånad
moder jord ligger i dödsryckningar
ändå fortsätter slösa
resorna utomlands krogbesöken
nöjeskarusellen
snurrar allt vildare
fimpar och skräp kantar vägen
där människan går fram
Ingen tänker på det vi gjorde igår
påverkar ditt liv idag och imorgon
inte bara för dig
även andra som kommer efter
nutiden

klimatskulden i bokslutet
går inte föra över till nästa år
Alla måste dra sitt strå
till stacken för
naturkatastrofer
ska få möjlighet
andas ur det sugrör
människan räckt fram




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-28 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP