Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stillheten är en under

 

 

Och

Det

Blev

Tyst och still!

 

Helt tyst!

Alldeles still!

Oundvikligt tyst!

Makalösa stillhet!

 

Tyst död!

Tyst stilla!

Tysta andetaget!

Tysta blickar!

 

Tysta ord blev omväxlade mellan oss själva

Tysta blickar blev omväxlade mellan mig och mig själv

Tysta stunder blev omväxlade mellan medvetet och omedvetet

Tysta tankar blev vägen ut till Guds underverk, galaxen

 

Jaget inte fanns längre

Egot inte fanns längre

Vilsenheten inte fanns längre

Mörkret inte fanns längre

 

Inga nya lögner mer skapades av en människa

Inga nya ideologier mer skapade av en människa

Inga nya religioner mer skapades av en människa

HAN finns överallt

 

Det fanns bara jag och Guds underverk

Det fans bara jag och öppenheten

Det fanns bara jag och stillheten

Det fanns bara jag och oändligheten

 

Det fanns bara GUD skaparen!

Och hans egen skapelse

Och hans underverk

Och hans makt över hans egen skapelse!

 

DÖDEN!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-08-28 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP