Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag på lätta vingar.

när jag på lätta vingar.
nu flyger o svingar.
till himmelen opp.
där det finns kärlek tro o hopp.
när jag nu flyger o ser.
ingen människa på jorden ler.

den skrev jag den dagen minn son inte ens 23 år dog.
han dog i bilolyckakände hur han stod vid.
min säng på kvällen jag var vaken.
han tog farväl flög upp till himmelen,
då var jag stark troende med 6barn.
man måste bara kämpa vidare .
av birgitta skrev i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-28 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP