Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemma med Ernst



börjar den 26 september
med största tystnad kliver
ner i badet
lögar mig vid tanken


ha en underbar dag klokuggla kram<3




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-08-28 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP