Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nu blommar


föreningslivet
det stoppar hål i strumpor
trasiga rockar
fylls av hela själar
och på tredje våningen
hörs ljudet
från blåsinstrumenten

Tack för idag klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-08-28 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP