Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


träningsvärk

trevligt med det nya
programmet
vattnet kokade i bassängen
många olika byten rörelser
vi avslutade med ormarna
sittande paddlade och sparkande
kavade vi oss runt i vattnet
undrar inte över morrande muskler
vid hemkomsten kollade fåglarna
vilken flygteknik

höll på krocka med honan
som bar ett svart bär i näbben
hon svirrade förbi mitt öra riktning
ungen som väntade
hela tiden var säker på
en unge var i växthuset
så hämtade hon bär
från björnbärsplantan
som växt in huset

tragiskt ogräset frodas
på sidan klokuggla
önskedröm vore
människor normala
de borde vidareutbilda
sig i ämnet
medmänsklighet




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-08-29 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP