Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppar

lägger örat till kroppen
lyssnar om den mår
utvilad eller behöver
mera stärkande droppar

Efter konsultation professorn
släcker lampan på 3e våningen
huvudkontoret kollade schemat
några timmar till
dagen behöver
mera ånga i pannan
för allt den vill

godmorgon klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2023-08-29 03:55



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
himmelska makter
pratsjuk kl 4.00 beror
på fångar ett ord här och ett där
och hjärnan printar ut
en text
2023-12-13
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP