Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


molnvandring

hoppas på under tankade
dropparna nog
kroppen vaknade
dags med frukosten
barnen ropar
och dunkar med skeden
mot sina fat

vi vill ha mat




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-08-29 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP