Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för idag klokuggla kram<3


ridån klokuggla <3


då sittplatserna gapar tomma
dra ner ridån
omplacera skådespelarna
eftersom arbetsbrist råder
de kan anlita sin fackförening
om de behöver friställas
enär pjäsen alltför dålig
publiken ville ha frisk luft
och skådespelarna krävde
stående ovationer riklig lön
och ingen grindslant
som inte ger mat för dagen




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2023-08-29 15:00



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
hoppas du inte drabbas av dumheterna



2023-12-13

  the wildcat VIP
det finns inga segrare
bara förlorare
2023-08-29
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP