Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


även bakbunden klokuggla



tuggar jag mig fram
även om virket är hårt
här måste en ha skinn på nosen
och klorna vässade
för ha matskålen ifred
gråvargen slukar allt
muttrar Mamma
mellan tänderna

godmorgon klokuggla<3




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-08-30 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP