Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Väntan har tystnat!

 

Väntar!

Och väntar!

Och har väntat hela mitt liv de sextifemåren

 

Att kärleken fyller mitt hjärta

Att ömheten fyller mitt liv

Att det sluta regna mörkt omkring mig

 

Väntar utan resultat!

Väntar och blir till arg och SUR!

Väntar och blir till hatfull dum i huvudet!

 

Medan jag väntar krossa jag till ord

Medan jag väntar dunstas jag till känslor

Medan jag väntar dör väntan och till rök blir  

 

Min väntan var sant!

Min väntan var av längtan!

Min väntan var av djupt vilja!

 

Drygt tvåtusen texter på poeter.se

Drygt tvåtusen svart målade känslor på poeter.se

Drygt tvåtusen krig blodbad av mig på poeter.se

 

Talar om och beskriver ensamheten

Med den sönderslagen själen i djupet

Med den sönderbruten drömmen

 

Väntan fortsätter vidare tills?

Väntan bara växer och växer tills?

Väntan har tystnad!

 

Jag är DÖD!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-08-30 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP