Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömjägaren!

 

Själen är trött

Kroppen är trött

Dagen är trött

 

Och jag en drömfångare!

 

Jag saknar meningen med livet inte vet varför

Livet saknar meningen med ett rent samvete

Drömmen har slocknat inom mig

 

Och jag är en drömjägare

 

Dikten spårar ur sitt måls innehåll ut

Orden flyr textens ordning i panik

Tankarna förlorar sin makt över sin värld

 

Och jag är en Robot

 

Som styrs av ensamheten

Som styrs av tystnaden

Som styrs av ekot

 

Och jag är bara en drömslukare




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-08-30 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP