Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pausen


lika viktig som andas
har sett många problem och rådlösa
om alla tar av sig
ryggsäcken öppnar den
och tar ut arken läser bruksanvisningen
finner då allt som behöves

Våra kunskaper bär oss vägen hem
även om vi omgivna
av negativa
Alla har rätt till fredad plats
och rätt till sina tankar
utan kränkande särbehandling
då vi inte går i flock
burit alltför stora bördor
ansvar för 1000 elever
viker ner mig av nedbrytande krafter
gör jag inte
förstår inte hur ni tänker!
en annan lär hela tiden
Då jag började här
var nyligen flugen ur boet
det jag lärde mig önskar
jag ingen

har bara en vän










Fri vers av the wildcat VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-08-30 11:08



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
alltid trevligt kolla idol
2023-08-30
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP