Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtidsutsikter


Efter regnen kommer myggen
experten säger
de bekämpas före de flyger
Då gäller det springa fort
eller vara inomhus
bära slöja, vara väl
paketerad utomhus
och hoppas september går fort

drabbar nog mest skog och
våtmarker

godmorgon klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-08-31 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP