Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paradigmskifte krävs

barn behöver gränser
men föräldrar de främsta
som ska lära sin avkomma
skolan ska vidareutbilda
föräldrar om någon borde
få bakläxa
Varför skaffar de barn
om de inte vuxna nog
fostra stödja inspirera
släpp mobilen alla föräldrar!!

först nu börjar förändringen
brottslingen har funnit den breda vägen
betydligt lättare än knega
i ekorrhjulet och inte lika mottaglig
för förändringar
mao bättre stämma i bäcken än i ån
lärare har länge klagat över våldet
på skolgården oron under lektionerna

skolministern har sjösatt
agendan som ska vända den
destruktiva skutan
och förändringar på G

det är alltid så då koppen rinner över
människor kastar in handduken
byter partner yrke boende ...
det är fullständigt normalt
enbart en soldat fortsätter




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-08-31 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP