Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sprickan


genom en springa
sträcktes fram ett finger
drog undan gardin
nu lyser solen
det glittar av himmelsstänk
över blommor och blad
önskar dig
uggleben en
härlig dag :)

idag ska vi gratta lejonet
hinner nog före
fortsätta där
gårdagen slutade
om det håller tätt




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-08-31 08:10



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
kram ;)
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP