Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla.


världens lön


bättre stämma i bäcken
kan själv tyar mycket
hellre silvertunga
än floden väller över
en repa i lacken
är inte så farligt
ett stenskott som växt
till en reva över halva rutan
mycket värre

en alldeles underbar dag







Fri vers av the wildcat VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2023-08-31 18:29



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
kanske svårt förstå
vad jag tänkte på
gör inte så mycket
huvudsaken jag kom till
slutsatsen.
natti klokuggla

2023-08-31
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP