Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

e

Med eller utan vind
ro eller strid inuti

Sagan om si och så
livet nu inte då

Pulsen andetag
stegen mil

Vält omkull allting
snubblat fram över tid

Från en höjd kan man se
vad man liten e






Fri vers av Oak VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-01 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP