Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstchoklad i natten

Vi sökte oss aldrig mot stranden.
Vi nådde aldrig stjärnorna.
Vi tröstade kanske varandra.
Tills det svarta svartnade.
Som svart dubbelregnbåge utan slut.
Som kärlek utan vänskap.
Som vänskap utan kärlek.

Men jag gick till stranden.
Jag blickade upp mot stjärnorna.
Jag tröstade.
Jag kände mig svart som dubbelregnbågen.
Jag kände kärlek.
Jag kände vänskap.

Men du var inte där.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-02 00:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
djupt

men vad sägs om

kärlek utan kärlek
vänskap utan vänskap
sex utan sex

går att göra många variationer
2023-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP