Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i denna den första

i denna den första septembers morgon
rullduschar jag i mitt höga daggfyllda gräs
soltorkar
och betraktar mig sedan i fjordens vindstillespegel

fräschare än så här
har jag aldrig mött dig.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-03 11:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
rullduscha, vilket prima ord!
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP